Відео у фото
Умови використання
Востаннє оновлено
Програму «Відео у фото» розробляє Rifat Monzur («ми», «нас»). Використання вами програми регулюється Ліцензійною угодою з кінцевим користувачем ліцензованої програми від Apple («Стандартна ліцензійна угода»).
Далі на цій сторінці пояснюється, як працюють покупки, і наведено кілька додаткових подробиць. Якщо щось тут суперечить Стандартній ліцензійній угоді, застосовується Стандартна ліцензійна угода.
Відео у фото Pro
Pro прибирає рекламу й відкриває всі функції Pro. Що входить до нього і яка ціна, показано в програмі до покупки.
- Оплата стягується з вашого облікового запису Apple, коли ви підтверджуєте покупку.
- Підписки поновлюються автоматично, якщо автопоновлення не вимкнено щонайменше за 24 години до кінця поточного періоду. Плата за поновлення стягується з вашого облікового запису Apple протягом 24 годин до кінця поточного періоду.
- Якщо пропонується безплатний пробний період, платна підписка починається після його завершення, якщо ви не скасуєте її щонайменше за 24 години до цього. Невикористана частина безплатного пробного періоду втрачається, коли ви купуєте підписку.
- Керувати підпискою або скасувати її можна в розділі Параметри › [ваше ім’я] › Підписки.
- Платежі й повернення коштів обробляє Apple. Щоб попросити повернути кошти, перейдіть на reportaproblem.apple.com.
- На новому пристрої або після повторного встановлення програми торкніться «Відновити» на екрані Pro, щоб повернути Pro.
Реклама
У безплатній версії показується реклама від Google. Що це означає для ваших даних, пояснюється в Політиці конфіденційності.
Ваші відео й фото
«Відео у фото» обробляє ваші відео на вашому пристрої. Вони залишаються вашими, і ми ніколи їх не отримуємо. Використовуйте, будь ласка, лише ті відео, на використання яких ви маєте право.
Зміни
Ми можемо оновлювати програму й ці умови. Дата вгорі показує, коли ці умови востаннє змінювалися.
Контакти
Маєте запитання? Напишіть на rifatmonzur@gmail.com.